Meg akarod tanulni a séfek féltett receptjeit?

 

Jelentkezz a július 22-i főzőestemre,
és pár óra alatt beavatlak a titokba.

Készen állsz arra, hogy:

checked-32 egy este alatt átalakítsd a főzésről eddig alkotott tudásodat?

checked-32 kevesebb idő alatt készíts el finom és egészséges ételeket?

checked-32 azonnal alkalmazható, praktikus tudással térsz majd haza, amit alig vársz, hogy másnap ki is próbálj?

checked-32 egészséges és új alapanyagokat ismersz meg, melyeket eddig féltél kipróbálni

checked-32 meghitt, családias légkörben tanulj hozzád hasonló vidám emberek társaságában

Ajánlom mindenkinek ezt a főzőestet, amit Bálint hihetetlen energiával és szívvel-lélekkel tartott meg nekünk, azoknak, akik már unják a „mindig ugyanolyan konyhát otthon”.

Valamint azoknak ajánlom még, akik szeretnének az életükbe egy kis mosolyt és egy kis derűt csempészni.

. –Móni-

Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem és bárkinek javaslom, aki csak egy kicsit is nyitott arra, hogy másképpen gondoljon a főzésre vagy az ételekre és aki szeretné az ilyen jellegű intelligenciáját tágtani.

Remek alkalom, remek társaság és remek élmény, csak ajánlani tudom

–Ákos-

„Bálint ételeiben azt szeretem, hogy tele van érzéssel és pozitív energiával.

Átjön az ízeken az, hogy imádja azt amit csinál és ezt szeretné minél több emberhez eljuttatni.

Ha van a szeretetnek és a helyes értékrendnek íze, akkor az Bálint receptjeiben és a CSIKOS üvegekben biztosan benne van”-

-Attila-

Mi fog történni ha eljössz erre a főzőestre?

 

checked-32 több időd jut saját magadra, mert kevesebb időt fogsz a konyhában tölteni.

checked-32 a főzés ezentúl szórakozás és egy örömteli kifejezési forma lesz számodra, melyért mindenki hálás lesz a környezetedben

checked-32 végre újabbakra cserélheted le azt a pár unalmas ételt, ami a családod könyökén jön már ki

checked-32 ezentúl nem fog gondot okozni, ha nem várt vendégek jelentkeznek be és valami gyors és különleges étellel szeretnéd meglepni őket.

checked-32 barátaid irigykedve kérdezik majd, hogy mikor iratkoztál be egy séf iskolába

checked-32 magabiztosabban fogsz mozogni a saját konyhádban is.

 

Mikor lesz a főzőest?
2016 július 22-én, 18 órai kezdettel.

Kérlek, érkezz időben, mert pontosan fogunk kezdeni.

Hol lesz a főzőest?
Budapesten, a Salt ’n’ Pepper főzőiskolában.

A sárga buszok végállomása mellett, az Árpád híd pesti hídfőjénél.

A Miele felirat alatti bejáratnál várunk Rád.

Hány fős egy ilyen főzőest?
Maximum 15 főt tudok fogadni, mert számomra fontos, hogy meghitt, családias légkörben tudjál tanulni. Soha nem megyek 15 fő fölé, ezért kérlek időben gondoskodj a helyedről.

Mennyi időm van a jelentkezésig?
Ezekre a programokra a meghirdetéstől számítva egy héten belül elfogynak a jegyek, ezért kérlek időben foglald le a helyed, ha nem szeretnél lemaradni, ugyanis soha nem megyek 15 fő fölé.

Milyen ruhában menjek a főzésre?
Kényelmes, laza ruhában gyere, melyben könnyen mozogsz a konyhában.

Mennyi ideig tart a program?
4 órás rendezvényre várlak, ugyanis 18 órakor kezdünk, és előreláthatólag 2 óra főzés után egy 2 órás közös vacsorával zárjuk az estét.

Gyere, ezen az estén végig melletted leszek és megtanítalak, hogy tudsz majd Te is 20-30 perc alatt fenséges ebédet vagy vacsorát varázsolni az otthoni asztalra.

 

„ A doboz, amit éppen a kezében tart, első látásra úgy tűnik, mintha egy lekvár lenne. Pedig annál jóval több. Tele van ötlettel, jósággal és emberséggel. Amikor megkóstolja úgy fogja érezni, hogy ismeri azt, aki készítette. És valami megmagyarázhatatlan módon ez igaz is lesz. Csak tudnám hogy csinálja..”

-Szente Vajk-színész, rendező

„Eddig azt gondoltam, hogy a lekvár csak egyszerűen lekvár lehet. Baracklekvár, eperlekvár és narancslekvár. De a CSIKOS meglepett és rácáfolt erre. Fantáziájuknak, bátorságuknak és rafináltságuknak köszönhetően nálam ma a lekvár szó egész mást jelent! Köszönöm, CSIKOS!

-Oroszlán Szonja-

"A főzésben aktívan részt vettünk, részt vehettünk, a továbbiakban - a recepteket fejben tartva - próbálkoztunk az otthoni kivitelezéssel is... Köszönjük az élményt!”

-Csékei Tamás-

Szeretnéd tudni, hogy miért is csinálom ezeket a főzőesteket?

 

"Szeretném jobbá tenni az emberi kapcsolatokat, és felébreszteni azokat az embereket, akik elnyomják magukban a saját érzéseiket. Célom, hogy többen forduljunk egymás felé és kimondjuk vagy kifejezzük azt, amit régóta szeretnénk.

Egy íz, egy illat számomra ugyanolyan kifejező „Szeretet nyelv”, mint egy becéző szó, vagy egy gyengéd érintés. Azon dolgozok, hogy egyre többen fejezzük ki egymásnak az érzelmeinket ezzel az odafigyeléssel, így téve jobbá a mindennapi kapcsolatainkat"

-Kocsis Bálint-

Egy kis ízelítő az előző alkalmakból:

Milyen jegyek közül választhatok?



NÉZD, ŐK AZOK, AKIK MÁR AZ ÉN ÍZ KREÁCIÓIMMAL ÁPOLTÁK A KAPCSOLATAIKAT:

Minden jog fenntartva @ Kocsis Bánit 2016